Tendris Solutions is de uitvinder van duurzame oplossingen! In 2002 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Jeune Techniques en duurzaam ondernemer Ruud Koornstra.

Tendris Solutions is een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium dat de fundering vormt voor verandering. De werkzaamheden zijn altijd gericht op technologieën die bijdragen aan een betere wereld. In het bijzonder richt Tendris Solutions zich op LED-verlichting, water technologieën, algen cultivatie en efficiënte energieopwekking.

Tendris Solutions werkt volgens de 7 d’s voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dromen, denken, durven, doen, doorgaan, delen en doorgeven.

7-d's

Doelstelling van Tendris Solutions is het doen van onderzoek naar en het ontwikkelen van duurzame technologieën die zorgen voor een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Duurzame ontwikkeling is per definitie een ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen (definitie van de VN-commissie Brundtland uit 1987).

Een belangrijk aspect voor Tendris Solutions is het delen en doorgeven. Hierdoor kan iedereen profiteren van nieuwe duurzame technologieën!

Ons management team

Maarten Meijer

Commercial Director

Taco Neeb

Managing Director
Geïnteresseerd?